Beoordelingscriteria en selectie kerstpakketten:

 

Welke beoordelingscriteria zijn er bij de selectie van kerstpakketten:

Voor Kerstmis staan elk jaar weer diverse mensen binnen de organisatie voor een jaarlijks terugkerende moelijke klus. Bedrijven en instellingen gaan rond die tijd veelal op zoek naar een leuk en origineel kerstpakket om dat vervolgens te geven aan hun werknemers en/of zakenrelaties. Om het elk jaar toch weer vernieuwend te houden zijn er ook binnen de kerstpakketten branche volop nieuwe ontwikkelingen en trends waar te nemen voor een originele kerstpakketten tip, in deze van oorsprong toch traditionele markt.

Keuze versus Trends

Hoe verhouden deze trends zich tot de beoordelingscriteria en selectie keuze van de beslissingsbevoegden? Feit blijft dat er toch een bepaalde mate van verwachting leeft bij bij de meeste werknemers dat ze in ieder geval een origineel kerstpakket krijgen. Als traditie zal het kerstpakket de komende jaren zeker nog blijven, mede door de nieuwe belastingregels die voor elk bedrijf ingaan in heel Nederland. Naast de trends die er op dat moment heersen is de de keuze voor een geschenkpakket zowel voor bedrijven als overheidsinstanties afhankelijk van verschillende factoren:

Prijs, Altijd een belangrijk factor;

Inhoud; Als het niet enkel om het gebaar gaat kan het zo zijn dan met specifiek producten in het kerstpakket wenst;

Fiscaal voordeel Maximaal benutten, als de grens is bereikt dan ook geen cent meer gezien de extra belasting;

Communicatie; In lijn met uistraling / huisstijlen van het bedrijf;

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Steeds meer bedrijven hebben MVO hoog op hun agenda staan. Zowel werknemers als zakenpartners ontvangen bijvoorbeeld een kerstpakket met hiern “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” producten zoals Faire Trade en/of biologische items. Dit getuigt voor de buitenwereld van extra  maatschappelijke betrokkenheid.

Last but not least; Betrouwbaarheid; een kerstpakket geven onder de juiste omstandigheden kan maar 1x. Het is dan ook niet wenselijk om mee te maken dat er artikelen in het kerstpakket zitten die reeds over datum zijn. De grote kerstgeschenken leveranciers en grotere professionele kerstpakket groothandels met flink wat jaren ervaring zal dit niet gebeuren, simpelweg omdat hun naam op het spel staat. Een hit & run strategie is namelijk zeker niet mogelijk binnen de kerstpakkettenbranche. Hiernaast is ook het moment van leveren en de juiste locatie uiteraard van belang. De administratieve organisatie van uw kerstpakketten leverancier dient dan ook helemaal in orde te zijn.

Kerstpakkettenshop
Kerstpakkettenshop is een online aanbieder van diverse soorten kerstpakketten tegen groothandelsprijzen.
Datum toegevoegd: 2011-12-02 16:28:27
Aantal Hits: 0
Google PR:
Ruime keuze kerstpakketten selectie.
Op zoek naar een passend kerstpakket? Dan bent u bij GEPU kerstpakketten aan het goede adres. U kunt hier alles zelf samenstellen en uitkiezen of u kunt kiezen uit een van onze showpakketten.
Datum toegevoegd: 2011-02-20 19:25:55
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots