Duurzaamheid kerstpakketten

De laatste jaren gaat er ook veel aandacht uit naar de duurzaamheid van producten. Mensen beginnen steeds milieubewuster te leven en letten ook meer op groen. Een aantal leveranciers van kerstpakketten let hier ook op bij het inkopen van producten voor de kerstpakketten. Doordat zij proberen zo wienig mogelijk producten te kopen die slecht voor het milieu zijn, willen zij een steentje bijdragen aan een schoner milieu

Verschillende verkopers van kerstgeschenken en kerstpakketten vinden het erg belangrijk dat de producten die worden geleverd om de kerstgeschenken te vullen een proces hebben ondergaan om de boeren een eerlijke kans te bieden om hun centen te verdienen. Dit noemen wij 'Fair-Trade'. Hierdoor ontstaat een kerstpakket dat niet alleen scherp geprijsd,  kwalitatief hoogstaand en milieubewust is. Maar ook een kerstpakket dat is samengesteld met kerstgeschenken die zijn geproduceerd met eerlijke handel proces, zonder afpersing.

Wat velen ook heel belangrijk vinden, is het gebruikmaken van producten die geen negatieve invloed hebben op  het milieu. Zij proberen zoveel mogelijk 'groene' producten te gebruiken. U kunt zich hierbij voorstellen dat arme boeren in Afrika bijvoorbeeld een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Dit wordt dan verkocht en verwerkt tot een product. Bij het proces van het maken van het product letten wij erop dat er zo weinig mogelijk chemische stoffen of iets dergelijks wordt gebruikt. Veel kerstpakketten shops vinden deze punten heel belangrijk  bij het uitkiezen van duurzame kerstpakketten productenen wij letten daar ook op bij het inkopen van de producten om in onze kerstpakketten te stoppen.

Duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken
Als leverancier van kerstgeschenken is kerstpakketonline.nl oa specialist in duurzame kerstpakketten. De 3 pijlers kwaliteit, service en uitstekende prijs zijn voor klanten van belang.
Datum toegevoegd: 2011-02-19 14:26:37
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots