Kerstpakketten zelf samenstellen

Sommige ondernemers zouden het leuker vinden om, in plaats van een standaard kerstpakket, zelf creatief aan de slag te gaan. Veel van hen vragen zich af of het mogelijk is om zelf een kerstgeschenk samen te stellen. Een aantal verkopers van kerstcadeaus bieden hier ook de mogelijkheid toe.

Maar, wat houdt het zelf samenstellen van kerstpakketten eigenlijk in? Met deze optie is het mogelijk om zelf een kerstpakket te vullen met producten. Veel leveranciers waarbij de ondernemer zelf kan kiezen wat er in het kerstpakket komt, hebben een breed assortiment aan producten beschikbaar. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan onder andere diverse soorten wijnen, soepen, zoutjes en nootjes. Naast al dit soort producten kan men ook kiezen uit een aantal niet eetbare producten. Vaak bestaat dit assortiment uit diverse soorten pannen sets, servies of kaarsen.

Het is ook mogelijk om seizoensgebonden kerstpakketten samen te stellen waarbij men, naast het eten en drinken, bijvoorbeeld ook nog een das of een handschoenen krijgt.  

Het voordeel van een eigen kerstpakket samenstellen is dat u zelf beslist wat erin komt en dat er geen producten in het pakket zitten die mensen niet lusten of iets dergelijks. Ook zou u voor iedere werknemer een speciaal kerstpakket kunnen samenstellen, zodat er voor iedereen iets in zit wat hij/zij leuk vindt.

Online Kerstpakketten Samenstellen en Uitzoeken
Op Kaaspakket.com kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen en online bestellen. Volop streekproducten en biologische producten.
Datum toegevoegd: 2012-09-26 08:57:29
Aantal Hits: 0
Google PR:
Kerst- en Themapakketten BV
Voorraadlevering van meer dan 100 luxe personeel en relatiepakketten, wijnen en aanverwanten.
Datum toegevoegd: 2011-02-10 09:27:55
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots