Waar kan ik kerstpakketten kopen? Kerstpakket mogelijkheden.

Kerstpakket mogelijkheden & waar zijn kerstpakketten allemaal te koop / te bestellen.

De kerstperiode komt elk jaar weer terug. Ook komt dan automatisch de tijd weer om kerstpakketten te bestellen. Er zijn enkele fiscale voordelen tot een relatief laag bedrag te benutten waardoor veel bedrijven toch weer een kerstpakket aan hun werknemers uitreiken.

Kerstpakket ideeën:
Dan komt de vraag wat gaan we met dit beperkt budget doen. Veel bedrijven geven in plaats van een kerstpakket een bedrag als schenking aan een goed doel. Ook is er de mogelijkheid dat de werkgever een bon geeft voor het ondernemen van een activiteit en/of het ontvangen van een geschenk naar keuze.

Al met al is het toch nog steeds zo dat ongeveer de helft van alle bedrijven kiest voor een traditioneel kerstpakket. Ongeveer 20% gaat naar een tegoedbon / cadeaubon. De werknemer kan dan alsnog zelf een persoonlijk kerstcadeau uitzoeken.

Waar zijn zoal kerstpakketten te koop:
Voor wie niet bekend is binnen de branche, zowel de Sligro als Makro hebben veel kerstpakketten in het assortiment. Toch bestellen elk jaar weer meer bedrijven het kerstpakket via internet. De reden hiervoor is logischerwijs het gemak en de besparing in tijd.
Een zoekopdracht in Google naar “online kerstpakketten” of “kerstpakket bestellen” levert al snel de juiste leveranciers op.
Voor het geval u het nog niet gezien had; onder de diverse artikelen binnen internetkerstpakket.nl staan ook heel veel kerstpakket specialisten vermeld. Vele van deze sites ondersteunen ook het online bestellen, kopen en laten bezorgen concept.

Kerstpakketten.nl
Met ruim 25 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten, zijn wij online de grootste kerstpakketten leverancier.
Datum toegevoegd: 2012-06-04 10:27:46
Aantal Hits: 0
Google PR:
Droomboeket; voor al uw kerstgeschenken
https://www.bloemistservice.nl is ideaal om snel en eenvoudig kerstgeschenken te bestellen! Niet alleen voor met Kerst, maar het hele jaar door bieden wij u een uitgebreid assortiment met prachtige cadeaus.
Datum toegevoegd: 2011-11-16 14:44:13
Aantal Hits: 0
Google PR:
Kerstpakketten
Grootste online leverancier van traditionele kerstpakketten. Ook twee mogelijkheden voor Eigen Keuze kerstpakketten. Tevens een zeer ruim aanbod aan wijnpakketten en relatiegeschenken.
Datum toegevoegd: 2011-08-10 11:44:14
Aantal Hits: 0
Google PR:
Sligro Kerstpakketten Kerstcadeaus Online
Wie kent de Sligro niet? Ook kerstpakketten zijn verkrijgbaar bij de Sligro. Vanaf 75 kerstpakketten of minimaal 2500 euro inkoop is het mogelijk zelf een kerstpakket te samenstellen. De traditionele kerstgeschenken zijn zowel af te halen alsmede te bezorgen. Bekijk de Sligro website!
Datum toegevoegd: 2011-02-21 14:38:22
Aantal Hits: 0
Google PR:
Makro Feestpakketten - Makro kerstpakketen
Makro kerstpakketten verzorgt met een team van 70 vast medewerkers en wel meer dan 500 seizoenskrachten meer dan 1 miljoen feest- en kerstpakketten per jaar. Met 16 showrooms in Nederland zit er altijd wel 1 in de buurt!
Datum toegevoegd: 2011-02-21 14:16:37
Aantal Hits: 0
Google PR:
De Kerstpakketten Groothandel
Via kerstpakketten.nl kunnen medewerkers u met liefde en plezier helpen aan de best mogelijke kerstpakketten invulling. Zo krijgen uw medewerkers en relaties een geschikt kerstgeschenk
Datum toegevoegd: 2011-02-18 19:28:03
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots