Trends en ontwikkelingen

Laatste nieuws rondom kerstpakketten

Wij willen onze bezoekers voorzien van alle informatie over kerstpakketten. Hieronder verzamelen we diverse nieuwsberichten die leuke en waardevolle details bevatten voor zowel particulieren als nieuwsgierige ondernemers? Kijk snel!

Mode kerstpakketten ideeën

Wil jij dit jaar echt een origineel kerstpakket geven? Bekijk dan eens de lifestyle en fashion kerstpakket ideeën in dit artikel. Deze mode kerstpakketten en wellness kerstpakketten staan in het teken van stijl en comfort. Op Oh Fashion vertellen kerstpakketten experts meer over de trends in kerstpakketten en kerstmarkten mode.

Kerstpakketten ideeën 2023

Ben jij nog op zoek naar de leukste kerstpakket ideeën 2023? Bekijk dan eens deze top 10 kerstpakket ideeën. Geïnspireerd door de nieuwste trends en de kerstpakket bestellingen die dit jaar al geplaatst zijn. Of je werknemers nu houden van creatieve kerstpakketten, culinaire kerstpakketten of andere bijzondere geschenken, er zit voor iedereen een leuk idee tussen!

Duurzame kerstpakketten 2023

Ook dit jaar werden er weer meer duurzame kerstpakketten besteld dan vorig jaar. Deze milieuvriendelijke kerstpakketten blijven populair, vooral bij jonge ondernemers, zo meldt Storesquare. In dit artikel bespreken kerstpakketten experts hun visie op de duurzame kerstpakketten trend.

Wellness kerstpakketten

In 2023 ligt er een hogere focus op wellness kerstpakketten. Deze kerstpakketten leggen een hogere nadruk op welzijn, een thema dat steeds belangrijker wordt voor ondernemers. In dit artikel op Rubriek vertellen kerstpakketten experts over de groeiende trend van beauty & wellness kerstpakketten

Kerstpakketten tips voor 2023

Weet jij al wat voor soort kerstpakket je dit jaar voor je medewerkers wil bestellen? Bekijk eens deze leuke kerstpakketten tips voor 2023. Lokale kerstpakketten, kookpakketten en wijn kerstpakketten passeren allemaal de revue. Laat je inspireren!

Lokale kerstpakketten in Holten

In Holten kiezen steeds meer bedrijven voor lokale kerstpakketten in 2023. Dat vertellen kerstpakketten experts in dit artikel. Holten is rijk aan lekkere streekproducten die perfect zijn voor kerstpakketten. Daarnaast kiezen sommige ondernemers ervoor om een kerstmarkt te organiseren voor hun medewerkers.

Kerstpakketten leveranciers de rest van het jaar

Heb jij je ooit afgevraagd van seizoensgebonden bedrijven, zoals kerstpakket bedrijven, de rest van het jaar doen? In dit artikel worden kerstpakketten leveranciers geïnterviewd over wat ze door het jaar heen doen. Het antwoord zal je verbazen! Lees dus snel "Achter de schermen: wat doen kerstpakketten leveranciers het hele jaar door?"!

Lokale kerstpakketten in Nijmegen

In Nijmegen worden in 2023 naar verwachting veel lokale kerstpakketten weggegeven. Deze Nijmeegse kerstpakketten worden gevuld met Nijmeegse streekproducten, zoals lokale wijnen en kazen. Ook de Nijmeegse Stroopmoppen worden met kerst aan personeel gegeven.

De leukste kerstpakketten voor 50 plussers

Voor iedereen is er wel een leuk cadeau te vinden. Dat geldt ook voor het kerstpakket. Daarom vroegen wij experts om de leukste kerstpakketten voor 50 plussers. Lees hun creatieve tips zelf!

Kerstpakketten trends in 2023: stijlvol & functioneel

De kerstpakketten trends in 2023 bestaan uit stijlvolle en functionele cadeaus. Zo staan bijvoorbeeld fleece dekens in de belangstelling. Lees meer over de kerstpakketten trends voor dit jaar!

Psychologie van kerstpakketten

Wist je dat kerstpakketten een enorme impact hebben op de motivatie en gevoel van waardering op de werkvloer? Lees hier alles over het psychologisch effect van kerstpakketten!

Kerstpakketten trends 2023

Ben jij benieuwd naar wat voor soort kerstpakket jij in december kunt verwachten? Of moet jij die beslissing voor je collega's nemen? Bekijk dan gauw de kerstpakketten trends 2023!

Wat doen kerstpakket bedrijven de rest van het jaar?

In de zomer zijn kerstpakketten leveranciers al druk bezig met het samenstellen van kerstpakketten, trends onderzoeken en meer. Ben jij benieuwd naar wat kerstpakket bedrijven het hele jaar doen? Lees dan Kerstpakketten in de zomer.

Kerstpakketten mét groente en fruit

De vraag naar gezonde kerstcadeaus neemt toe naarmate meer menasen zich bewust zijn van hoe bepaalde voedingsmiddelen hen kunnen helpen hun gezondheid te behouden. In 2022 kunnen we een nadruk zien op groenten en fruit, dit jaar zijn dit enkele populaire keuzes onder shoppers! Lees hier meer...

De impact van inflatie en personeelstekort op het kerstpakket

Nu de inflatie stijgt, zijn er zorgen over hoe kerstmis er in 2022 uit zal zien. Leveranciers van pakketten voor deze feestdagen zeggen dat ze ook duurdere prijzen en tekorten verwachten omdat grote leveranciers worstelen met kostenstijgingen door benodigdheden zoals energie- en brandstofkosten. Mag jij een kerstpakket in 2022 verwachten?

Duurzame en lokale kerstpakketten

Hoe vind je de balans tussen milieubewust zijn en het perfecte kerstcadeau geven? Dit artikel gaat in op drie medewerkers die bij verschillende bedrijven werken over hun mening over duurzame pakketten voor de feestdagen van dit jaar.

Toch weer corona tijdens kerst?

Wij vroegen een aantal leveranciers van kerstpakketten meer over het voorbereiden voor op mogelijke coronamaatregelen die eind dit jaar zouden kunnen plaatsvinden. Daarover lees je hier meer. De eerste rapporten geven aan hoe hoopvol deze groothandels lijken, maar ze moeten nog steeds op de hoogte en voorzichtig zijn, want het is nooit zeker wat er over een paar maanden zal gebeuren!

Tips voor een gezond kerstpakket

Omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar een gezonde levensstijl, zetten ook bedrijven zich steeds meer in om het bewustzijn hierover te vergroten. Sommige werkgevers bieden hun personeel zelfs de kans om zich in te schrijven of toegang te krijgen op het werk via sportabonnementen! U kunt uw werknemers helpen goede voornemens voor het nieuwe jaar te bereiken door hen dit speciale kerstpakket te geven, compleet met geschenken van drie verschillende leveranciers die zich richten op het leveren van kwaliteitsproducten die specifiek zijn afgestemd op de gezondheidseisen
De laatste tijd is er een toename van de vraag in alle demografische groepen, inclusief kinderen: "we willen dat onze kinderen een gezonder leven leiden", zei een vader die geloofde dat hij

Omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar een gezonde levensstijl, zetten ook bedrijven zich steeds meer in om het bewustzijn hierover te vergroten. Sommige werkgevers bieden hun personeel zelfs de kans om zich in te schrijven of toegang te krijgen op het werk via sportabonnementen! Een gezond kerstpakket is hier onderdeel van...

Kerstpakketten duurder in 2022?

De huidige economische onzekerheid heeft geleid tot een tekort aan personeel en producten, dat met de tijd alleen maar erger zal worden. Dit is vooral erg voor kerstpakketten leveranciers die al hard aan het werk zijn om het perfecte kerstcadeau te maken! We hebben echter enkele medewerkers van grote bedrijven gevraagd naar hun plannen voor de feestdagen van volgend jaar - dus laten we een kijkje nemen...

Hoe vind je het perfecte kerstpakket voor je personeel

De beste manier om een geweldig kerstcadeau voor je personeel te vinden, is door het ze te vragen! De medewerkers met wie we spraken gaven veel nuttige tips over welke items gewaardeerd zouden worden en verdienden dankbaarheid van hun collega's. Een kerstpakketten leverancier verteld je meer.

Hoe zit het met kerstpakketten in Zuid Afrika?

Of je nu in Kaapstad bent voor Kerstmis of niet, er is geen betere manier om het te vieren dan met een van deze heerlijke mandjes. Ze doen je watertanden en vullen al die traditionele gerechten die we associëren met deze tijd van het jaar! Maar hoe zijn de bekende kerstpakketten nou in Afrika terechtgekomen? In dit artikel lees je de geschiedenis hierachter én wat de huidige traditie daar is!

Wat doet de WKR regeling dit jaar?

De afgelopen jaren hebben ondernemers te maken gehad met interessante ontwikkelingen met betrekking tot de WKR regeling. Dit is een fiscale regeling waarbij ondernemers ieder jaar over een hun fiscaal loon géén loonbelasting hoeven te betalen. Vergoedingen en kerstpakketten zijn hier een onderdeel van, wij hebben een onderzoek gedaan naar wat jij kunt verwachten in 2022!

De psychologie achter een goed kerstpakket

Dus hoe kies je een kerstcadeau waar iedereen blij mee zal zijn? We onderzochten de psychologie van het ontvangen van geschenken en spraken met medewerkers van verschillende grote bedrijven over deze moeilijke taak. Medewerkers hadden verschillende meningen over wat ze in hun pakketten wilden, maar er was één ding waar de meeste mensen het over eens waren: creativiteit is leuk!

Werkgevers en kerstpakketten... Wat komt er allemaal bij kijken?

Voor de gemiddelde werknemer begint de kerstfeer rond begin decemeber naar de voorgrond te komen, maar voor een werkgever is het andere koek! Hoe dan? Hier lees je ons artikel! Je verwacht het niet, maar er komt veel kijken heb het uitdelen van een kerstgeschenk. Om een geheim alvast te verklappen, sommige bedrijven zijn al vanaf februari bezig met het plannen van december! 

Wat is de impact van de nieuwe WKR regeling?

De werkkostenregeling, kortweg WKR, stelt werkgevers in staat om een onbelast deel van hun totale loon te besteden aan verstrekkingen en toeslagen. Dit is inclusief het kerstpakket! Je kunt binnen je limieten blijven zonder loonbelasting te betalen zolang je binnen bepaalde grenzen blijft - het gaat erom te weten hoeveel ruimte er op een bepaald moment over is met deze zaken.

Een sportief kerstpakket

Bedrijven zijn zich meer dan ooit bewust van hun verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Ze ondergaan grote veranderingen die de komende jaren van invloed zullen zijn op hoe ze werken; maar voor nu? Het draait allemaal om gezondheidsvoordelen voor werknemers - van het ter plaatse vervangen van ongezonde snacks door fruit of volkoren etenswaren.

Het perfecte cadeau voor werknemers tijdens kerst

Het kiezen van het perfecte cadeau voor het kerstfeest van uw bedrijf kan lastig zijn. Er zijn veel verschillende soorten mandjes verkrijgbaar, van luxe pakketten die alles bevatten wat je nodig hebt om te genieten van een lekker glaasje of twee met kaas en fruit, tot budgetvriendelijke opties die alleen essentiële items zoals wijnzakken bevatten. Maar wat moet je kiezen? We vroegen het aan 3 experts die in deze branche werken!

Een fleece deken in het kerstpakket?

Dit jaar staat de kerstcadeautrend in het teken van fleecedekens - een gewild item te midden van economische onzekerheid en beperkte vakantiebijeenkomsten. Om ervoor te zorgen dat jij en je dierbaren warm blijven tijdens de koude wintermaanden, zijn deze knusse dekens het perfecte cadeau. Werkgevers moeten snel handelen, want dit populaire item zal niet lang meer bestaan! Voor degenen die op zoek zijn naar een speciaal cadeau om deze feestdagen te geven, zal een luxe fleecedeken zeker zijn werk doen!

Thumbnail Screenshots by Thumbshots