Het verschil tussen een eigen keuze kerstpakket en een zelf samengesteld kerstpakket

Op het eerste gezicht lijkt voor een buitenstaander de term een "eigen keuze kerstpakket" en een "zelf samenstellen kerstpakket" veel op elkaar. Er zijn echter wel degelijk verschillen tussen een eigen keuze kerstpakket en een kerstpakket zelf samenstellen.


Eigen keuze kerstgeschenk
Bij een eigen keuze kerstpakket bespreekt een bedrijf op voorhand het budget voor uw werknemers en/of relaties. Zij stellen dat diverse leuke kerstgeschenken voor. Zo kan elk van uw werknemers of relaties zelf op basis van eigen keuze een kerstpakket uitzoeken. Zo ontstaat er voor de ontvanger van het kerstgeschenk veel meer keuze. Wel kunt u bijvoorbeeld aangeven voor wat voor sector het is en wat voor producten u er graag in de mogelijke keuze verwerkt wilt hebben. Om bovenstaande misschien wat duidelijker te krijgen; stel u heeft 50 personeelsleden dan krijgen ze allemaal een kaart of email met login en kunnen achteraf elk afzonderlijk kiezen uit diverse pakketten. Zo heeft iedereen een verschillende kerstpakket (tenzij ze maar kunnen kiezen uit enkele kerstpakket opties).

Zelf kerstpakket samenstellen.
Een zelf samengesteld kerstpakket is een ander verhaal. Hier kunt u uw eigen producten kiezen. U kunt via internet uw producten uitkiezen of naar onze showroom komen en uw producten zelf uitzoeken. Vaak kunt u zelfs een eigen doos of ander soort verpakking uitzoeken.  Zo kunt u speciaal voor uw medewerkers voor een kerstpakket kiezen welke gerelateerd is aan de werkzaamheden van de werknemers. Ook worden hier de kosten uiteraard besproken.

De meeste kerstpakketten worden samengesteld naar het aantal personen binnen uw organisatie. Zorg ervoor dat u er tijdig bij bent zodat de producten die u in de kerstpakketten wilt toevoegen op voorraad liggen bij de leveranciers. De kerstpakketten worden uiteraard als deze klaar zijn bij uw bedrijf afgeleverd door de pakketdienst.van de desbetreffende leverancier. Om bovenstaande nog duidelijker te krijgen. Stel u heeft 50 werknemers. Al deze 50 personen krijgen hetzelfde kerstpakket. Het kerstpakket is wel volledig op maat gemaakt voor uw organisatie en dus uniek in de markt.

Zeer origineel idee : vers Kerstpakket kerstdiner kadobon
Verse kerstpakketten zijn wel heel erg origineel! Het kerstpakket bestaat uit een vers diner verpakt in een vershoudpakket. Bekijk absoluut eens de website!
Datum toegevoegd: 2011-02-21 12:50:58
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots